Meer resultaten voor Software testen

Software testen
Software Testen-vacatures mei 2018 Indeed.com.
Student job / Flexijob: Software Tester. Als Software Tester ondersteun je het Developer Team door het functioneel en technisch testen van software producten, websites, applicaties en sprints. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Gent. Test Aankoop Brussel.
Software testen theorie. Korte uitleg van verschillende onderwerpen.
Software testen Software testen. Software testen theorie. Een korte uitleg van de theorie van een aantal onderwerpen binnen software testen. Wat is software testen? Wat zijn acceptatiecriteria? Verschillende manieren van testen. Wat is testautomatisering? Wat is een testomgeving? Hoe testdata gebruiken?
De best practices van software testen.
De best practices van software testen. Door Rob van Steenbergen Datum: 9 mei 2011 Gepost in: Columns. Na jaren ervaring in het testvak heb ik mijn lessen geleerd. Al deze geleerde lessen wil ik graag delen met de testcommunity en daarom dacht ik dat dit de ideale plek was om wat best practices te delen met de lezers van Testnieuws.nl.
Software testen: de drie redenen waarom we dat doen.
Behalve fouten vinden en kwaliteit bewaken is software testen ook de manier om draagvlak en acceptatie bij je gebruikers op te halen. En testen levert de feitelijke stuurinformatie die je nodig hebt om te voorkomen dat je project mislukt. Hieronder ga ik dieper in op de drie redenen.
Testen software Wikipedia.
Dit maakt het testen van software zo belangrijk. Vanuit de leverancier, producent, gezien is het doel van het testen, het leveren van het bewijs dat het ontwikkel en programmeerwerk goed gedaan is zodat de factuur ingediend en betaald kan worden.
Software testing Syntra AB.
Situering van softwaretesten in de context van software engineering. Principes van proces en productkwaliteit in software-ontwikkelingsprojecten. Prioritisering van testen op basis van waarde en risicobeperking toepassingen. Testen in agile software projecten: Unit test driven development, acceptance test driven development en behavior.
Software testen saai? 5 redenen om tester te worden Computest.
Introduction into security testing. Software testen saai? 5 redenen om tester te worden. Waarom testen toch echt niet zo saai is als het klinkt. Home / Blog entry / Software testen saai? 5 redenen om tester te worden. By Lennard de Groot.
Software testen blijft een vak apart Webwereld.
Je kunt software alleen testen op snelheid of gebruikersvriendelijkheid. Het heeft immers geen zin om door middel van testen te proberen uit te vinden of software bugs bevat of veiligheidslekken. Reageer Quote asmuth Bewerken Houd me op de hoogte van reacties.
Polteq, specialist in software testen.
Leaders in software testing. Polteq is de grootste onafhankelijke specialist in Nederland en België in software testen en marktleider op het gebied van testopleidingen. Onze testprofessionals worden in binnen en buitenland gevraagd om testvraagstukken op te lossen of om testopdrachten uit te voeren.

Contacteer ons