Resultaten voor heb ik een burnout of depressie test

heb ik een burnout of depressie test
Burnout test heb je burnoutverschijnselen door stress? 123test.nl.
Deel deze test.: Heb je verschijnselen van een echte burnout? Geef bij elk van de onderstaande uitspraken aan in hoeverre deze op jou van toepassing is in je werk en/of privé leven. Geef een 1 als de uitspraak helemaal niet van toepassing is op je, een 5 als de uitspraak zeer van toepassing is. Ik ben positief naar de dingen die ik moet doen.
Gratis zelftest Test je stress, angst en depressie Mijn Kwartier.
Ervaringen over online hulpverlening. E-Boek: Gezond van geest in een kwartier per dag. E-Boek: Hoe krijg ik stress? E-Boek: Stress oplossen in 10 stappen. In De Media. Gratis zelftest Test je stress, angst en depressie. Meet je huidige niveau van stress, angst of depressie online met onze zelftest!
Heb ik een burn-out of ben ik depressief? Psychologie Magazine.
Onlangs ben ik verhuisd naar een geheel nieuwe omgeving, dit in verband met mijn werk, dat ik nu dus niet meer heb. Is dit depressiviteit of ga ik meer richting een burn-out? Ik was altijd actief en volop onder de mensen. Nu zie ik niemand meer. Een belangrijk onderscheid tussen burn-out en een depressie is de factor genieten.
Burn-out test. Gratis zelftest betrouwbaar en anoniem.
Wil je weten of je burn-out bent of het risico op burn-out loopt? Doe dan de burn-out test. Gratis online zelftest. De test bestaat uit 25 vragen en duurt ongeveer 3 minuten. Je krijgt direct online de uitslag. Je hoeft geen persoonlijke gegevens achter te laten. Belangrijk: neem de afgelopen 6 maanden in gedachten, je werk en je prive-leven. Lees de vraag hieronder en geef bij alle 25 vragen een score aan, hoe vaak het symptoom op jou van toepassing is. Start de test door de vraag te beantwoorden, klik daarna op next. Ik voel me moe, ook al heb ik voldoende slaap gehad.

Contacteer ons