Meer resultaten voor test burnout of depressie

test burnout of depressie
Burn-out test burn-out psycholoog.
Hierdoor merk je niet dat je opgebrand raakt, je merkt wel dat je geen energie meer hebt. Maar je hebt eigenlijk geen goed zicht of je klachten normaal, tijdelijk of ernstig zijn. Wil je weten of je burn-out bent of het risico op burn-out loopt? Doe dan de burn-out test.
Depressie of burn-out: wat is het verschil? Lees meer. Depressie of burn-out: wat is het verschil? Lees meer.
Heb jij het vermoeden dat je te maken hebt met een depressie of misschien wel een burn-out? Kom erachter met deze zelftest. Binnen vijf minuten ontdek je of je last hebt van de bijbehorende klachten. De test is indicatief en kan nooit een professioneel consult vervangen. Lees ook: 5 Symptomen van een burn-out.
Heb je een burnout? Doe gratis de online burnout-test bij DKP.
Door het maken van deze online burnout-test duur circa tien minuten krijg je een indicatie of er bij jou sprake is van een dreigende burnout. De test stelt dus geen diagnose. Voor een meer wetenschappelijke gefundeerde uitslag bestaat er de UBOS, die officieel gebruikt wordt om burnout te meten.
Verschil en overeenkomst burn-out en depressie.
Met deze vragenlijsten kom je niet van je depressie of je burn-out af. Ze helpen je hooguit om een knoop door te hakken en op je huisarts af te stappen. Ze zijn vaak niet wetenschappelijk onderbouwd. Psychologen identificeren je geestelijke toestand ook vaak aan de hand van vragenlijsten. Deze zijn wél erkend. De meest gebruikte burn-out test is de Maslach Burnout Inventory vragenlijst.
Burn Out Poli Burn Out Test.
Wat is burn-out? Stress en depressie. Burn Out Test. You are here: Burn Out Poli / Burn Out Test. Burn Out Test. Javascript is disabled. Javascript is disabled on your browser. Please enable it in order to use this form. Burn Out test. Vult u de test in en ontvang binnen twee werkdagen een vrijblijvend, vertrouwelijk en persoonlijk oordeel. U kunt aangeven in welke mate de stellingen op u van toepassing zijn. Van onwaar tot zeer waar. Wilt u de test anoniem doen? Dan vult u alleen uw email-adres in of uw telefoonnummer opdat we het resultaat met u kunnen bespreken.
Depressie of burn out? Bekijk de symptomen en doe de test.
Daarnaast is het mogelijk aan de hand van een psychologische depressie test te bepalen of en in welke mate iemand depressief is. De DSM-IV-TR maakt de volgende onderverdeling van stemmingsstoornissen.: Depressieve stoornissen unipolaire depressie. Depressieve stoornis niet anders omschreven. Bipolaire I stoornis.
Gratis zelftest Test je stress, angst en depressie Mijn Kwartier.
In De Media. Gratis zelftest Test je stress, angst en depressie. Meet je huidige niveau van stress, angst of depressie online met onze zelftest! Geef voor ieder van de onderstaande uitspraken aan in hoeverre de uitspraak de afgelopen week voor u van toepassing was door het juiste vakje aan te klikken.
Depressie test Test online of je mogelijk depressief bent.
Doe dan de depressie test. De test geeft je een duidelijk beeld of je mogelijk depressief bent. Je kan de uitslag van de test uitprinten en meenemen naar je huisarts. De huisarts kan je vervolgens doorverwijzen. Wat is de depressie test?
Doe een test.
07 juli 2014. Doe een test. Op onze website vindt u verschillende testen. Bijvoorbeeld om in te schatten hoeveel stress u ervaart, of om te testen of u kenmerken van een depressie in uzelf herkent. Op deze plek vindt u een overzicht van alle beschikbare testen.
Burn-out test Voel je je al lange tijd overspannen? Doe de burn-out test! Naamloos-2. Naamloos-2.
Naar aanleiding van deze burn-out test kun je besluiten contact op te nemen met een psycholoog. Wat is je postcode? Zo kunnen we psychologen in de buurt tonen. Verder doen we niets met je postcode. Start de test. Wat is een burn-out? Vraag 1 van 11. Ik heb slaapproblemen of ben oververmoeid.

Contacteer ons