Meer resultaten voor testen van software

testen van software
Statisch of dynamisch testen van software. Wat is het verschil?
Software testen Software testen. Manieren van software testen. Veel mensen denken dat het testen van software alleen kan door het uitvoeren van opgestelde testgevallen. Voor het controleren van sommige systeem producten hoef je echter geen testgevallen te hebben of heb je geen software nodig.
Software testen blijft een vak apart Webwereld.
Je kunt software alleen testen op snelheid of gebruikersvriendelijkheid. Het heeft immers geen zin om door middel van testen te proberen uit te vinden of software bugs bevat of veiligheidslekken. Reageer Quote asmuth Bewerken Houd me op de hoogte van reacties.
Hoe anders wordt software testen in de komende 10 jaar? AG Connect.
De huidige aanpak voor software testen is onhoudbaar. In een tijdperk waarin het aantal digitale producten alleen maar groter en complexer wordt, moet ook de manier van testen op de schop. Testen van IT-systemen is al volop in transitie van een handmatig proces naar het automatiseren van software testen.
Software testen: de drie redenen waarom we dat doen.
In de praktijk merk ik dat de eerste reden meestal op waarde wordt geschat, de tweede veel minder en de derde vrijwel nooit. Dit komt overeen met de stelling van Gartner dat managers de business waarde van testen onderschatten. Behalve fouten vinden en kwaliteit bewaken is software testen ook de manier om draagvlak en acceptatie bij je gebruikers op te halen.
Software testen saai? 5 redenen om tester te worden Computest.
Als performancetester ben je verantwoordelijk voor het meten en optimaliseren van de snelheid van een applicatie waar wellicht miljoenen gebruikers tegelijk gebruik van gaan maken. Dat betekent dat je met de meest geavanceerde IT-apparatuur en software werkt. Als securitytester ben je betrokken bij omgevingen waarbinnen gevoelige informatie verwerkt wordt, die informatie moet voor de juiste personen en systemen goed toegankelijk zijn en tóch goed beschermd worden. Dat is één van de grootste uitdagingen binnen de IT. Als testautomatiseerder ontwikkel je geavanceerde scripts, ontwikkel of gebruik je tooling en richt je een omgeving in die een andere omgeving moet testen.
Testen software Wikipedia.
Dit maakt het testen van software zo belangrijk. Vanuit de leverancier, producent, gezien is het doel van het testen, het leveren van het bewijs dat het ontwikkel en programmeerwerk goed gedaan is zodat de factuur ingediend en betaald kan worden.
Software testen theorie. Korte uitleg van verschillende onderwerpen.
Software testen Software testen. Software testen theorie. Een korte uitleg van de theorie van een aantal onderwerpen binnen software testen. Wat is software testen? Wat zijn acceptatiecriteria? Verschillende manieren van testen. Wat is testautomatisering? Wat is een testomgeving? Hoe testdata gebruiken?
De best practices van software testen.
De best practices van software testen. Door Rob van Steenbergen Datum: 9 mei 2011 Gepost in: Columns. Na jaren ervaring in het testvak heb ik mijn lessen geleerd. Al deze geleerde lessen wil ik graag delen met de testcommunity en daarom dacht ik dat dit de ideale plek was om wat best practices te delen met de lezers van Testnieuws.nl.
Waarom is software testen belangrijk? Testpeople.
Van het meest ingewikkelde systeem tot een eenvoudig appje, wij zijn van mening dat het testen van software van levensbelang is. De software laten testen door een externe tester, die er met een frisse blik naar kijkt, kan de kosten van het project flink laten dalen en nog belangrijker de kwaliteit van het product waarborgen.
Software Testing Testing Kwaliteit DKTP informatie technologie.
ICT en business zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het tijdig testen van systemen, software testing, vormt een belangrijke fase in de productontwikkeling en is daarmee een beslissende factor voor zakelijk succes. Het professioneel laten testen van software is dan ook essentieel voor iedere business.

Contacteer ons