Resultaten voor testen software

testen software
Software testen theorie. Korte uitleg van verschillende onderwerpen.
Software testen Software testen. Software testen theorie. Een korte uitleg van de theorie van een aantal onderwerpen binnen software testen. Wat is software testen? Wat zijn acceptatiecriteria? Verschillende manieren van testen. Wat is testautomatisering? Wat is een testomgeving? Hoe testdata gebruiken?
Testen software Wikipedia.
Software wordt door softwareontwikkelaars ontworpen voor een bepaalde toepassing. Dit lijkt op zich eenvoudig, maar door de complexiteit van software en de omgeving waarin software werkt, is het praktisch onmogelijk om foutloos software te maken. Dit maakt het testen van software zo belangrijk.
Software testen saai? 5 redenen om tester te worden Computest.
Introduction into security testing. Software testen saai? 5 redenen om tester te worden. Waarom testen toch echt niet zo saai is als het klinkt. Home / Blog entry / Software testen saai? 5 redenen om tester te worden. By Lennard de Groot.
Rapid Software Testing.
Kunt u op ieder moment geloofwaardig rapporten door een goed verhaal te vertellen over het testen. Een set vaardigheden en een mindset gericht op excellent software testen. Context-driven testen ziet het testen van software als een uitdagend en intellectueel proces.
Waarom het testen van software zo belangrijk is Bericht AlienTrick.
Het testen van producten is vanzelfsprekend cruciaal. En dat geldt ook voor het testen van software en websites. Er zijn talloze voorbeelden te vinden van softwareproducten die grote problemen opleverden: fouten in software van vliegtuigen en fouten in software van apothekers waardoor er een verkeerde dosis werd afgegeven.
Testmethodieken welke keuze maak ik? Testoo.
Black box testers weten enkel wat de software zou moeten doen, maar niet hoe. Tot deze testen behoren onder andere equivalent partitioning, boundary value analyse, all-pairs testing, state transition tables, fuzz testen, decision table testen, model-based testen, use case testen, verkennende testen en specificatietesten.
Testen om kostbare fouten te voorkomen Ambrero.
Het nalopen van de instellingen of de werking van de software kan fatale fouten voorkomen. Bedrijven die software produceren waar veiligheid in het geding is testen over het algemeen zon 80% van hun software. Zoals software voor vliegtuigen, ziekenhuizen en autos.
Software testen: een noodzakelijk kwaad Computable.nl.
En wil je het testen geheel of gedeeltelijk automatiseren, wat vooral belangrijk is voor het onderhoud later, dan zul je het testgereedschap tijdig moeten ontwikkelen." Op het EuroSTAR congres waren nogal wat leveranciers van CAST-gereedschap Computer Aided Software Testing aanwezig.
De best practices van software testen.
De best practices van software testen. Door Rob van Steenbergen Datum: 9 mei 2011 Gepost in: Columns. Na jaren ervaring in het testvak heb ik mijn lessen geleerd. Al deze geleerde lessen wil ik graag delen met de testcommunity en daarom dacht ik dat dit de ideale plek was om wat best practices te delen met de lezers van Testnieuws.nl.
Polteq, specialist in software testen.
Voorbeeld bericht 2. Leaders in software testing. Polteq is de grootste onafhankelijke specialist in Nederland en België in software testen en marktleider op het gebied van testopleidingen. Onze testprofessionals worden in binnen en buitenland gevraagd om testvraagstukken op te lossen of om testopdrachten uit te voeren.

Contacteer ons